Woning RH

Temse

De oude hoevewoning wordt vervangen door een hedendaagse woning.
De nieuwe woning bestaat uit één bouwlaag en staat ongeveer op de plaats van de vroegere hoekwoning. De woning staat diep op het terrein waardoor het mogelijk is om de voor -en achtertuin te betrekken in de leefruimte. Dit gebeurt door een maximale beglazing van de voor- en achtergevel van de leefruimte. Zo ontstaat een 'doorzonwoning'.
Voor een aangenaam woonklimaat binnen voorzien we een luifel over de volledige voorgevel, de zijgevel rechts en de achtergevel. De luifel wordt ondersteund door een staalstructuur. Het kader dat hierdoor ontstaat, wordt ingevuld door stalen lamellen die op hun beurt zorgen voor zonwering en privacy. De lamellenstructuur wordt doorgetrokken in de tuin. Ook hier zorgt deze voor privacy, met name op het terras aan het zwembad.