Over ons

Als jong en gemotiveerd team zijn we uitermate gepassioneerd door architectuur. Het is onze ambitie om in nauwe dialoog met u, de opdrachtgever,
architectuur te ontwikkelen waarin omgeving, ruimte, licht, materiaalgebruik en bouwkundige detaillering de focus vormen.

Als BEO ARCHITECTEN hebben we de vrijheid om volledig op uw maat boeiende architectuur te ontwerpen.

Heeft u bouw- of verbouwplannen? Kom bij ons op de koffie en met veel interesse bekijken we ze graag samen met u.

Team

Zaakvoerder: Tom

Projectarchitect: Guillaume

Assistent Architect: Annelies

Projectarchitect: Kenneth

Projectarchitect: Katrijn

Visie

Ontmoeten

Elke ontmoeting is het begin van iets nieuws. We maken graag kennis met u en nemen de tijd om te luisteren naar uw verhaal. Hebben we samen een klik?
Hebben we er een goed gevoel bij? Dan ontwerpen we met veel enthousiasme uw project.

Uw wensen gieten wij in 2D- en 3D-voorstellen zodat u een concreet beeld krijgt van uw toekomstige woonst.
Dit is het ideale moment voor feedback met onmisbare aandacht voor budgetcontrole.

Inspireren

Nieuwbouw of verbouwing? Elk project is een nieuwe zoektocht naar esthetiek en telkens vertrekken we van een blanco blad. Zo groeit een uniek en doordacht ontwerp dat exclusief is en uitgepuurd tot de essentie. De doelstelling is helder: een mooi gebouw ontwerpen met evenwichtige verhoudingen en gedetailleerd toegepaste materialen. Zelf spreken we van heruitgevonden authentieke architectuur die beantwoordt aan de noden van vandaag én morgen.

Particulier, investeerder of ontwikkelaar? We geven dezelfde beleving aan élke bouwheer.

Leven

Ons warm minimalisme kenmerkt zich door een tijdloze architectuur die we zacht inplanten in de omgeving. Opvallen is geen doel op zich. Functionaliteit en comfort zijn dat absoluut wel. Deze zijn namelijk noodzakelijk voor de leefbaarheid en dat aspect ligt ons nauw aan het hart:
warmte, gezelligheid, lifestyle, comfort, contact met de omgeving…

Interieur versterkt architectuur. Daarom benaderen we een nieuw project het liefst als een totaalproject waarbij architectuur, interieur
en tuin vergroeien tot één sprekend ontwerp.

Realiseren

Reken op ons van ontwerp tot dak boven uw hoofd. Onze spannende architectuur is steeds tot in het kleinste detail uitgewerkt, zowel op vlak van ontwerp als in materiaalkeuze. Wij werken bij voorkeur met ons vertrouwd bouwteam met jarenlange ervaring, vakkennis en zin voor architectuur, die met de nodige zorg omspringt met uw project.

Het spreekt voor zich dat wij de bouwwerken persoonlijk opvolgen tijdens regelmatige werfcontroles in functie van de complexiteit van de constructie en de gebruikte materialen.

Beo Architecten begeleidt u als bouwheer met een persoonlijke aanpak, waardoor u een duidelijk beeld krijgt van elk aspect van het project, van voorontwerp tot oplevering. Kiest u voor een totaalontwerp met architectuur, interieur en tuin?
Dan zit u met slechts één partij aan tafel: BEO architecten. Zo bereiken we gegarandeerd het mooiste resultaat.